Bröd på kokosmjöl
Blir 6-7 bullar
1,5 dl solroskärnor (variera eller blanda med pumpakärnor och melonkärnor)
1 dl krossade eller hela linfrön
4,5 dl kallt vatten (eller 4 dl vatten + 0,5 dl rapsolja)
1 dl kokosmjöl
0,5 dl pofiber
1 msk psylliumfröskal
1 msk bakpulver
1/2 tsk salt
Valfritt: ½-1 dl gojibär eller russin
Gör så här:
- Mät upp Psyllium, solroskärnor, linfrön och vatten i en bunke och låt stå i en timma.
- Blanda alla torra ingredienser för sig.
- Sikta i de torra ingredienserna i frö- och vattengelén. Blanda väl.
- Forma 6-7 bullar och lägg på bakplåtspapper på en plåt.
- Grädda i 200° C i ca 30 min
- Låt bröden svalna HELT innan du skär i dom