Etiketter

Bakverk (9) Bröd (19) Candida (34) Efterrätt (20) Favoritrecept (5) Frukost (7) Jul (12) Lunch (21) Lättlagat (9) Middag (30) Onyttigheter (7) Paleo (68) Plockemat (17) Raw (1) Smoothie (7) Smått och blandat (23) Snacks&Godis (10) Soppa (15) Vegetariskt (7)

Hasselbackskyckling

Hasselbackskyckling

Ingredienser

50 g bladspenat
50 g buffelmozarella
1 kycklingfilé
Salt, peppar
Fetaost
Paprikapulver
Valfria kryddor

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader
  2. Fräs bladspenat tills den blir mjuk.
  3. Tillsätt buffelmozzarella i pannan.
  4. Snitta tvärs över kycklingfilén lagom många skåror (6-8).
  5. Fyll dessa skåror med den frästa blandningen.
  6. Krydda med havssalt och peppar.
  7. Smula över fetaost, krydda med paprikapulver och in i ugnen i 25-30 min.