Kräftströmming
ca 800 g rensad strömmingsfilé
dill till strömmingen
3,5 dl kokosmjölk, Garant eller Santa Maria Extra creamy coconutmilk
4 msk tomatpuré
0,5 dl dill till tomatsåsen
1 msk dillfrö
kokosolja eller smör att smörja formen med
örtsalt
svartpeppar
Smörj en ugnsfast form med smör eller kokosolja.
Salta och lägg på lite dill på köttsidan av varje strömmingsfilé.
Rulla ihop dem och packa tätt i formen
Blanda kokosmjölk, tomatpuré, dillfrö, dill, örtsalt och svartpeppar och bred såsen över fisken.
Grädda i ugnen 30 min.
4 msk tomatpuré
0,5 dl dill till tomatsåsen
1 msk dillfrö
kokosolja eller smör att smörja formen med
örtsalt
svartpeppar
Smörj en ugnsfast form med smör eller kokosolja.
Salta och lägg på lite dill på köttsidan av varje strömmingsfilé.
Rulla ihop dem och packa tätt i formen
Blanda kokosmjölk, tomatpuré, dillfrö, dill, örtsalt och svartpeppar och bred såsen över fisken.
Grädda i ugnen 30 min.