Etiketter

Bakverk (9) Bröd (19) Candida (34) Efterrätt (20) Favoritrecept (5) Frukost (7) Jul (12) Lunch (21) Lättlagat (9) Middag (30) Onyttigheter (7) Paleo (68) Plockemat (17) Raw (1) Smoothie (7) Smått och blandat (23) Snacks&Godis (10) Soppa (15) Vegetariskt (7)

Viltskavsgryta med lingon

Blir ca 4 port.

Ingredienser

1 paket viltskav (240 g)
1 paket tomatkross
1 burk kokosmjölk
ca 8 "kuddar" fryst  hackad spenat
3 morötter (rivna)
1 röd paprika
½ paket frysta lingon
Salt och peppar efter tycke och smak
Smör eller annat fett att steka i

Gör så här:

  1. Bryn köttet i en stekgryta
  2. Häll i tomatkross och kokosmjölk
  3. Lägg i rivna morötter och spenat 
  4. Skär paprika i tärningar och lägg i.
  5. Låt koka upp och låt sjuda i ca 30 minuter
  6. Innan servering, häll i lingonen och koka någon minut.

Serveringsförslag:

Här med lite klippt färsk persilja, kokt linspasta och naturligtvis lite syrad vitkål!